Fantasia 8 bij de drukker


Om Fantasia 8 af te krijgen, heeft Geronimo Stilton maandenlang moeten schrijven. Het valt niet mee om zo’n fantasiastische reis in je eigen woorden op papier te zetten! Maar eindelijk is het verhaal van Fantasia 8 af, de laatste punt van Geronimo is gezet … En dan? Dan moet het nog een echt boek worden. Daar komen bij zo’n boek als Fantasia 8 de allernieuwste technische snufjes, inkt van alle kleuren van de regenboog en veel, heel veel papier bij kijken! Wie is degene die ervoor zorgt dat de schrijfsels van Geronimo uiteindelijk echte boeken worden?
Degene die daarvoor zorgt, is de drukker. De drukker was gelukkig goed op de hoogte van dit prachtige Fantasia 8 boek. Hij had stapels papier en heel veel inkt, waaronder superspeciaal onzichtbaar inkt ingeslagen! Maar ook de mooiste lintjes uitgezocht, spectaculaire speurlenzen laten maken en natuurlijk de lekkerste en allervieste geurtjes besteld! De drukpersen draaiden dag en nacht op volle toeren om Fantasia 8 op tijd af te krijgen. En het is ze gelukt!! Onze verslaggevers zijn tijdens het hele proces op pad gegaan om alle knaagdiervrienden een kijkje achter de schermen te geven.
Bestel hem nu!

 

           
Technische snufjes van de drukker             Stapels papier liggen klaar                            Meters lint voor Fantasia 8